Stars
98% van onze klanten beveelt ons aan
Bel +020 - 4630766
Neem contact op
Diensten cover image

Diensten

Wat willen we graag voor u kunnen betekenen?

Graag maken we samen met u een integrale aanpak om de mogelijkheden van online marketing optimaal in te zetten voor uw onderneming en klant. Van klik naar conversie naar een nieuwe en blije klant. Hieronder lichten wij de belangrijke instrumenten voor een succesvolle marketing aanpak toe.

Google Ads Service Aklik Media

Google Ads

Wil je de kans vergroten op een waardevol contact met je klant op de website van je onderneming? En hierdoor meer leads en nieuwe klanten realiseren?


Wat is het?

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Via Google Ads stel je advertentieteksten op en bied je op woorden (feitelijk een betaalde advertentie) waar Google-gebruikers op zoeken. Google geeft je als ondernemer dus toegang tot een enorm grote groep nieuwe klanten.


Hoe werkt het?

Je brengt een bod uit op een zoekterm waarop je als ondernemer graag op Google gevonden wilt worden. Je advertentie verschijnt alleen bij een klant wanneer diegene op zoek is naar jouw dienst of product. Hierdoor is het adverteren via Google Ads zeer effectief en direct gericht op je doelgroep die je wilt bereiken.

 

Wat kan Aklik Media voor u betekenen?
De kunst is om Google Ads zo optimaal te laten werken voor je website om tot nieuwe en tevreden klanten te komen. Dit klinkt makkelijk, maar in de praktijk komt er toch veel bij kijken als je het succesvol wilt neerzetten.

 

Vaak is het inzetten van Google Ads een van de eerste- en snelste stappen om de vindbaarheid van je website te verhogen en tot leads te komen. Echter het succes wordt grotendeels gerealiseerd door goed voorbereidend denkwerk met elkaar en een mix van instrumenten in te zetten die optimaal op elkaar zijn afgestemd. Hierbij is ons uitgangspunt om de zoektocht voor de klant zo makkelijk en plezierig mogelijk te maken. 

 

Graag gaan we met u in gesprek om te bepalen hoe de inzet van Google Ads het best voor u gaat werken. We gaan hierin o.a. onderzoeken met welke zoekwoorden uw doelgroep wordt bereikt en welke woorden voor optimaal rendement zorgen, schrijven wij korte en krachtige advertentieteksten, adviseren we welke pagina het meest geschikt is als landingspagina en uiteraard meten (is weten) we alle opgezette campagnes door zodat er inzichtelijke en transparante resultaten zijn.


Aklik Media nodigt u van harte uit contact op te nemen voor een oriënterend, vrijblijvend gesprek.

Google SEO Service Aklik Media

Google SEO

Vrijwel iedereen zoekt op internet naar een product of dienst. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw website goed vindbaar is en bovenaan staat in Google? 

Wat is Google SEO?

SEO (Search Engine Optimisation) is het verbeteren (positief beïnvloeden) van uw website, zodat deze hoog gaat scoren in de organische, niet-betaalde zoekresultaten van Google.

Uw belang om vindbaarheid te vergroten

Ruim 90% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine en is hierdoor voor u een zeer belangrijke schakel om uw goede producten en diensten bij de klant in de 'etalage' te krijgen. Het is tegenwoordig een hele kunst en erg belangrijk om uw website goed vindbaar te maken en houden. 


Unieke analysetool

Zoekmachine Google is terughoudend over de wijze van indexeren die gehanteerd wordt en is voortdurend in ontwikkeling. Aklik Media volgt nauwgezet de ontwikkelingen en gebruikt unieke analysemethodes waarmee maandelijks onderzoek gedaan wordt op 300 variabelen naar het Google algoritme. Alles draait bij ons om het resultaat van uw website te verbeteren.

 

Google SEO of Google Ads?
Zowel SEO als Google Ads hebben tot doel om in de zoektocht van de klant bovenaan te komen staan. In tegenstelling tot Google Ads hoef je niet (direct) te betalen voor SEO. Ik krijg regelmatig de vraag waarom wij in de meeste situaties adviseren om beide instrumenten in te zetten?

Wat kan Aklik Media voor u betekenen?

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een volledige analyse van uw huidige website, stelt Aklik Media een stappenplan op voor zoekmachine optimalisatie. De drie belangrijkste componenten zijn de content (tekst en afbeeldingen), de indexatie en de populariteit van uw website. Door deze componenten te optimaliseren, versterkt u de positie van de website in de natuurlijke zoekmachine resultaten. Vanzelfsprekend worden de resultaten van de optimalisatie gemeten en inzichtelijk gemaakt.

Ons team bezit jarenlange ervaring in zoekmachine marketing, zijn Google Gecertificeerd Professionals en volgen trainingen over de meest up-to-date ontwikkelingen. Zij kijken ernaar uit om hun expertise in te zetten om uw onderneming en website succesvoller te maken.

Microsoft Ads Service Aklik Media

Microsoft Ads

Microsoft Advertising is een vergelijkbaar systeem als Google Ads. Adverteerders bieden tegen elkaar op, waarbij kwaliteit een belangrijke rol speelt in het minimaliseren van je uiteindelijke kosten. Met Microsoft Advertising kun je je online vindbaarheid verhogen in voornamelijk de Bing zoekmachine met als doel meer naamsbekendheid, verkopen, leads en/of bezoekers genereren.

Wil je eenmalig advies over je hoe je je Bing Ads account het beste kunt inrichten of aanpassen? Heb je al Google Ads campagnes draaien, maar wil je de campagnes ook in Bing Ads laten draaien? Of wil je al je online campagnes laten managen door specialisten? Neem dan contact met ons op.

Facebook Ads Service Aklik Media

Facebook Ads

Adverteren op Facebook biedt bedrijven de uitstekende gelegenheid om naamsbekendheid en bereik te vergroten. Met meer dan 1,8 miljard gebruikers wereldwijd en 10 miljoen actieve Nederlandse gebruikers is Facebook de plek om in contact te komen met (potentiële) klanten.
Advertenties voor elk budget en doelstelling. Jouw klanten zitten niet alleen op social media! Door social media adverteren te combineren met Google, ben je er van verzekerd van een waterdicht cross-channel strategie! Met een specifiek afgestemd social media strategie communiceer jij het juiste bericht, aan de juiste doelgroep, in de juiste fase van de customer journey en genereer je op deze manier trouwe klanten. 

00

We staan al meer dan 200 keer op de nummer 1 positie bij Google met een top advertentie 

00

We hebben al meer dan 80 ondernemers geholpen met succesvolle online marketing campagnes

00

We hebben al meer dan 180 Google Ads campagnes draaien met een conversiepercentage van 10% of hoger.

Quotes Icon


We zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Laat Aklik Media ook voor uw bedrijf een succesvolle Google Ads campagne opzetten.

Online Marketing

Beheersbaar adverteren
Wanneer u uw product of dienst onder de aandacht wilt brengen, is internet een onmisbare schakel in uw online marketingcampagne. Waarbij het belangrijkste aspect de vindbaarheid van uw online presentatie is. De juiste inzet van Google Ads verhoogt uw vindbaarheid. De beheersbaarheid van deze wijze van adverteren is uitzonderlijk hoog. Uw vastgestelde budget wordt niet overschreden en advertenties alleen getoond aan mensen die op zoek zijn naar uw product of dienst.

  • Bijna 80% van de Google Ads campagnes die we opzetten genereren een conversiepercentage van 10% of hoger.

Our Team

Ons Team

We hebben een leuk en hecht team van echte online media specialisten.

Dennis - Team
Dennis
Eigenaar Aklik Media
Marilise - Team
Marilise
Copy Writer
Thomas - Team
Thomas
Director of Arts
Strahinja - Team
Strahinja
Senior Web Developer
Clarence - Team
Clarence
Online Marketeer
Google Partners Google Partners

Vraag gratis een offerte voor uw Google Ads campagnes aan