Stars
98% van onze klanten beveelt ons aan
Bel +020 - 4630766
Neem contact op
Diensten cover image

Diensten

Goed en strak afgestemd online marketingplan

In overleg maken we een online marketingplan, dat afgestemd is op uw wensen en uw specifieke klant, product of markt. Zo maken we optimaal gebruik van klik naar conversie.  Lees hier meer over de marketingtools die we kunnen inzetten.

Google Ads Service Aklik Media

Google Ads

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. In dit online programma stel je advertentieteksten in en bied je op woorden waar gebruikers van Google op zoeken.
Zo adverteer je dus alleen wanneer iemand actief op zoek is naar jouw product of dienst. Hierdoor is adverteren via Google Ads vaak interessanter dan adverteren in een krant of op TV, omdat jouw potentiële klanten daar niet actief op zoek zijn. Bij een advertentie in de zoekresultaten wordt de bezoeker niet onderbroken, maar juist geholpen bij zijn of haar zoektocht.

Wat doet Aklik Media dan voor u?


Het inzetten van Google Ads is lastiger dan het lijkt. Het optimaal inzetten van Google Ads is de enige manier om nieuwe en tevreden klanten te generen. In de praktijk is het succesvol inzetten hiervan time-consuming en precisiewerk. En dat is precies waar u ons voor heeft.

Het inzetten van Google Ads is niet alleen de eerste maar ook de snelste stap om de vindbaarheid van uw website te vergroten en tot effectieve leads te komen. Het succes daarvan wordt grotendeels gerealiseerd door goed voorbereidend denkwerk, de juiste timing en het inzetten van een mix van instrumenten die optimaal op elkaar zijn afgestemd. Hierbij is ons uitgangspunt om de zoektocht voor de klant zo makkelijk en plezierig mogelijk te maken en zowel user-orientated en user-friendly te werk te gaan. 

Google SEO Service Aklik Media

Google SEO

Wat is Google SEO?

SEO (Search Engine Optimisation) is het verbeteren en daarmee positief beïnvloeden van uw website, zodat deze hoog gaat scoren in de organische, niet-betaalde zoekresultaten van Google.

Waarom uw vindbaarheid vergroten?

Ruim 90% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. Google is hierdoor een zeer belangrijke schakel om uw producten en diensten bij de klant in de 'etalage' te krijgen. Het belang van een goed functionerende en vooral ook goed vindbare website kan niet onderschat worden en vraagt om constant werk, bijstelling en daarmee tijd.   

Wat doet Aklik Media voor u?

Na een kennismaking met u en uw bedrijf, leveren we een volledige SEO analyse van uw huidige website en stelt Aklik Media een stappenplan op voor zoekmachine-optimalisatie. De drie belangrijkste componenten hierbij zijn; Techniek, Content (tekst en afbeeldingen) en Links (de indexatie en de populariteit van uw website in termen van non-reciproke links). Door deze componenten te analyseren en vervolgens te optimaliseren, versterkt u de positie van de website in de natuurlijke zoekmachineresultaten. Vanzelfsprekend worden deze optimalisatieresultaten gemeten en inzichtelijk gemaakt.

Ons team heeft jarenlange ervaring in SEO.  We zijn Google Gecertificeerd Professionals en volgen constant trainingen om up-to-date te zijn en blijven.  We gaan graag voor u aan de slag om uw onderneming en website online zo succesvol mogelijk te maken.

Microsoft Ads Service Aklik Media

Microsoft Ads

Microsoft Advertising is een vergelijkbaar systeem als Google Ads. Adverteerders bieden tegen elkaar op, waarbij kwaliteit een belangrijke rol speelt in het minimaliseren van je uiteindelijke kosten. Met Microsoft Advertising kun je je online vindbaarheid verhogen in voornamelijk de Bing zoekmachine met als doel meer naamsbekendheid, verkopen, leads en/of bezoekers genereren.

Wil je eenmalig advies over je hoe je je Bing Ads account het beste kunt inrichten of aanpassen? Heb je al Google Ads campagnes draaien, maar wil je de campagnes ook in Bing Ads laten draaien? Of wil je al je online campagnes laten managen door specialisten? Neem dan contact met ons op.

Facebook Ads Service Aklik Media

Facebook Ads

Adverteren op Facebook biedt bedrijven de uitstekende gelegenheid om naamsbekendheid en bereik te vergroten. Met meer dan 1,8 miljard gebruikers wereldwijd en 10 miljoen actieve Nederlandse gebruikers is Facebook de plek om in contact te komen met (potentiële) klanten.
Advertenties voor elk budget en doelstelling. Jouw klanten zitten niet alleen op social media! Door social media adverteren te combineren met Google, ben je er van verzekerd van een waterdicht cross-channel strategie! Met een specifiek afgestemd social media strategie communiceer jij het juiste bericht, aan de juiste doelgroep, in de juiste fase van de customer journey en genereer je op deze manier trouwe klanten. 

00

We staan al meer dan 475 keer op de nummer 1 positie bij Google met een top advertentie 

00

We hebben al meer dan 580 ondernemers geholpen met succesvolle online marketing campagnes

00

We hebben al meer dan 350 Google Ads campagnes opgezet met een conversiepercentage tussen de 5% en 10%

Quotes Icon


We zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Laat Aklik Media ook voor uw bedrijf een succesvolle Google Ads campagne opzetten.

Online Marketing

Beheersbaar adverteren
Wanneer u uw product of dienst onder de aandacht wilt brengen, is internet een onmisbare schakel in uw online marketingcampagne. Waarbij het belangrijkste aspect de vindbaarheid van uw online presentatie is. De juiste inzet van Google Ads verhoogt uw vindbaarheid. De beheersbaarheid van deze wijze van adverteren is uitzonderlijk hoog. Uw vastgestelde budget wordt niet overschreden en advertenties alleen getoond aan mensen die op zoek zijn naar uw product of dienst.

  • Bijna 80% van de Google Ads campagnes die we opzetten genereren een conversiepercentage van 10% of hoger.

Our Team

Google Partners Google Partners

Vraag gratis een offerte voor uw Google Ads campagnes aan